Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés az internetes vásárlás során használható egyik legbiztonságosabb fizetési forma. A fizetés során Ön bankkártya-adatait a pénzügyi szolgáltató fizetési oldalán adja meg (tehát azokat mi meg sem ismerjük a folyamat során). Ezek az oldalak szigorú biztonsági szabványok alapján, világszínvonalú védelemmel ellátott oldalak, melyek segítségével Ön teljes biztonságban vásárolhat. A fizetési mód előnye, hogy a fizetés tényéről azonnali értesítést kapunk, így a rendelés összeállítása azonnal megkezdődik.

Utánvétes fizetés

Az utánvétes fizetés során Ön a futárszolgálat munkatársának, személyesen, készpénzben fizeti meg az áru ellenértékét. Hátránya a viszonylag magas költség, mely főleg kis értékű rendelések esetén gazdaságtalan lehet. Előnye a teljes biztonság, mivel Ön csak akkor fizet, amikor az áru már a kezében van.

Banki előre utalás

Lehetséges termékeinket banki átutalással is kifizetni. A fizetési folyamat során Ön megkapja bankszámla-adatainkat, mely alapján Ön a rendelés azonosítójának megadásával teljesítheti felénk a vételárat. Hátrány a viszonylagos lassúság, mivel a termék kiszállítása csak a teljes vételár bankszámlánkra történő beérkezése után kezdődik meg, ami 1-2 nappal meghosszabbíthatja a vásárlási folyamatot.