PROJEKT MEGNEVEZÉSE

GINOP-1.2.1-16-2017-00930 Termelési kapacitás bővítése a Tradeflex Kft.-nél

Uniós támogatás - GINOP-1.2.1-16-2017-00930 - Termelési kapacitás bővítése a Tradeflex Kft.-nél;PROJEKT LEÍRÁSA:

A projekt tartalmának bemutatása: Vállalkozásunk évtizedek óta elektronikai eszközök gyártásával foglalkozik. Termékstruktúránkat folyamatosan fejlesztjük, ennek eredménye, hogy az elmúlt években jelentős piaci pozícióra tettünk szert az elektronikai eszközök gyártása mellett az orvosi műszergyártás területén is. Jelen projekt keretében beszerzésre került eszközök e szegmenshez kapcsolódnak.

Mindhárom eszköz vonatkozásában közbeszerzési eljárás lefolytatására került sor. Az eljárás eredményeként 2019. december hónapban 1 db NSL-32Ab típusú ellenorsós CNC hosszeszterga, 1 db NTP típusú nagysebességű CNC megmunkálóközpont, valamint 1 db SONIX 888 CRD-M típusú mosóberendezés került beszerzésre az eljárásban nyertes szállítóktól, és került beüzemelésre a vállalkozás siófoki telephelyén. Az eszközök a vállalkozás eszközparkjába, a termelési folyamatokba zökkenőmentesen illeszkednek, jelentős kapacitásbővülést, színvonalemelkedést eredményeznek, hiszen a jelenlegi csúcstechnológiát képviselik.

Munkavállalóin közül többen betanításra kerültek az eszközök szakszerű használatára. A korszerű gyártóeszközöik révén a munkavégzés körülményeiben is színvonalemelkedés következett be. A projekt által jelentős volumenű megrendelések teljesíthetővé váltak, a cég munkahelymegtartó képessége is biztos alapokon áll.KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: TRADEFLEX Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
MEGVALÓSULÁSI HELYSZÍN: 8600 Siófok, Csárdaréti út 3/B
A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 73 226 344 Ft Ft
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%) 50 %
PROJEKT LEZÁRULT: 2019.12.16
KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZET: Nemzetgazdasági Minisztérium - Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság