Telefon: 06 1 4010 648

Rendeljen telefonon most !

Nyitvatartásunk

Hét- Pén: 8.00 - 16.00

Ingyenes szállítás

50.000Ft feletti megrendelésnél

100% pénzvisszafizetés

14 napos elállási jog

Kosár:
Összesen 0 Ft
 x 

Az Ön kosara üres!

Összesen 0 Ft

Pénznem:

FORGÓLAPÁTOS STIRLING MOTOR FEJLESZTÉSE, ELSŐSORBAN TERMODINAMIKUS NAPERŐMŰVEK KÉSZÍTÉSÉHEZ

A TRADEFLEX Kft. megkezdi egy új kutatás-fejlesztési projektjének megvalósítását a 2018- 1.1.2-KFI Pályázati Felhívás keretében a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal segítségével és 149 130 518 Ft-os támogatásával.

A TRADEFLEX Kft. 1991. óta működik, ma már az elektronikai eszközök gyártása területén ismert és elismert vállalkozásnak számít. A gyártási tevékenységek mellett aktívan foglalkozik kutatási és fejlesztési tevékenységekkel, innovációkkal.

A 2018-1.1.2-KFI-2018-00181 azonosítószámú projekthez nyújtott támogatás segítségével a Stirling motorok konstrukciójának és alkalmazási lehetőségeinek területén történik kutatás és prototípusfejlesztés.

A projekt kiemelt célja egy új konstrukció, egy nem hengeresen szimmetrikus kamrában forgó lapátokkal való megvalósítás működőképességének kísérletekkel és működő prototípussal történő igazolása, a konstrukcióra szabadalmi bejelentés benyújtása

Célunk továbbá, hogy amennyiben lehetséges, az új konstrukció alapján egy komplett, kisméretű, naperőműként üzemeltethető eszköz prototípusát is kifejlesszük.

A támogatásnak köszönhetően olyan új tudományos és műszaki eredmény jön létre, mely akár az oktatásban, akár további kutatásokban önmagában is hasznosítható, működő naperőmű esetén pedig, mint szigetüzemű zöldenergia termelés/hasznosítás az egész világon alkalmazható.


A projekt megvalósításában konzorciumi tagként a LUXINFO Kft. segít minket.


További információ kérhető:

TRADEFLEX Kft.

Nagy Imre

(+36-1) 4-010-647

Tradeflex Kft.

Menü