Telefon: 06 1 4010 648

Rendeljen telefonon most !

Nyitvatartásunk

Hét- Pén: 8.00 - 16.00

Ingyenes szállítás

50.000Ft feletti megrendelésnél

100% pénzvisszafizetés

14 napos elállási jog

Kosár:
Összesen 0 Ft
 x 

Az Ön kosara üres!

Összesen 0 Ft

Pénznem:

FORGÓLAPÁTOS STIRLING MOTOR FEJLESZTÉSE, ELSŐSORBAN TERMODINAMIKUS NAPERŐMŰVEK KÉSZÍTÉSÉHEZ

A TRADEFLEX Kft. sikeresen befejezte a kutatás-fejlesztési projektjének megvalósítását a 2018-1.1.2-KFI Pályázati Felhívás keretében a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal segítségével és 149 130 518 Ft-os támogatásával.

A 2018-1.1.2-KFI-2018-00181 azonosítószámú projekthez nyújtott támogatás segítségével a projekt kiemelt célját elértük. Sikeresen megtörtént egy új konstrukció, egy nem hengeresen szimmetrikus kamrában forgó lapátokkal való megoldás kifejlesztése, működőképességének kísérletekkel és működő prototípussal történő igazolása, a konstrukcióra szabadalmi bejelentés benyújtása.

Az új konstrukció alapján egy komplett, kisméretű, naperőműként üzemeltethető eszköz prototípusa is kifejleszthető, amihez keressük a legkorszerűbb, űrtechnológiában alkalmazott anyagok használatában és nanotechnológiás felületképzésben/bevonásban járatos, azok használatával történő újabb kutatás-fejlesztéshez megfelelő infrastruktúrával rendelkező partner(eke)t..

A támogatásnak köszönhetően olyan új tudományos és műszaki eredmény jött létre, mely akár az oktatásban, akár további kutatásokban már önmagában is hasznosítható, know-how-ként értékesíthető, működő naperőmű esetén pedig, mint szigetüzemű zöldenergia termelés/hasznosítás az egész világon alkalmazható lesz.

A projekt megvalósításában konzorciumi tagként a LUXINFO Kft. segített minket.


További információ kérhető:

TRADEFLEX Kft.

Nagy Imre

(+36-1) 4-010-647

Tradeflex Kft.

Menü