Telefon: 06 1 4010 648

Rendeljen telefonon most !

Nyitvatartásunk

Hét- Pén: 8.00 - 16.00

Ingyenes szállítás

50.000Ft feletti megrendelésnél

100% pénzvisszafizetés

14 napos elállási jog

Kosár:
Összesen 0 Ft
 x 

Az Ön kosara üres!

Összesen 0 Ft

Pénznem:

Sörfőző üzem létrehozása a Tradeflex Kft. telephelyén

A Kedvezményezett neve: TRADEFLEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Pályázati felhívás neve, kódszáma: Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése, VP3-4.2.1-4.2.2-2-21

A projekt címe: Sörfőző üzem létrehozása a Tradeflex Kft. telephelyén

A projekt azonosító száma: 3314834192

A szerződött támogatás összege: 140.734.285 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt célja a Tradeflex Kft. Balatonföldvár, Rákóczi utca 2. szám alatti telephelyén sörfőző üzem létrehozása a meglévő épület átalakításával, valamint a gyártáshoz szükséges technológiai eszközök beszerzésével.

A beruházás során a 1105'08 Sörgyártás tevékenységünket kívánjuk fejleszteni. A létesíteni kívánt sörüzem a balatonföldvári vasútállomás közelében található régi vasúti őrházban lesz. A jelenleg használaton kívül álló épület felújításával egyszerre adunk otthont egy termelőüzemnek, valamint funkciót egy patinás régi épületnek mely turistalátványosságként is funkcionálhat.

A fejlesztés során magas minőségű kézműves sört szeretnénk előállítani, melyet hordós kiszerelésben vendéglátóhelyek, és fesztiválok számára, alumínium dobozos kiszerelésben pedig nagy- és kiskereskedelmi láncokon keresztül szeretnénk értékesíteni. A hordós kiszerelés 30 liter térfogattal rendelkezik, míg a dobozos kiszerelés 0,5 literes űrmértékű lesz. Termékünk a beltartalmi értékét tekintve szűretlen jellegéből adódóan az élesztőnek köszönhető magas vitamin és nyomelem tartalommal fog rendelkezni, amit kiegészít a hazai gabonából készült különleges maláták magas antioxidáns tartalma is.

Az üzem kialakításához kapcsolódó építési beruházás mellett beszerzésre kerülnek a gyártáshoz szükséges korszerű eszközök: sörüzem gyártósor, vízkezelő berendezés, mosó-töltő berendezés, sűrűségmérő, dobozoló, címkéző berendezés. Az így kialakított rendszerrel optimális gyártással naponta 2 darab 1000 literes főzet készíthető, az éves termelésünk pedig 297.000 és 310.000 liter közötti mennyiség lesz.

A beruházás részét képezi továbbá egy elektromos, áruszállításra alkalmas furgon, valamint egy 50 kW teljesítményű napelemes rendszer beszerzése is.

A Felhívás céljainak megfelelően projektünk keretében a korszerű és környezetbarát technológiák alkalmazásával olyan fejlesztést valósítunk meg, mely egyaránt hozzájárul az élelmiszer-feldolgozás vállalati hatékonyságának növeléséhez, valamint az élelmiszerigények hazai forrásokkal történő kielégítéséhez is.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.29.

RÓLUNK ÍRTÁK

Tradeflex Kft.

Menü