Telefon: 06 1 4010 648

Rendeljen telefonon most !

Nyitvatartásunk

Hét- Pén: 8.00 - 16.00

Ingyenes szállítás

50.000Ft feletti megrendelésnél

100% pénzvisszafizetés

14 napos elállási jog

Kosár:
Összesen 0 Ft
 x 

Az Ön kosara üres!

Összesen 0 Ft

Pénznem:PROJEKT MEGNEVEZÉSE

GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00109 - „OptiMed” okoseszköz fejlesztése elsősorban tüdőgyógyászati, orvosdiagnosztikai és terápiás célra

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: TRADEFLEX Kft.
MEGVALÓSULÁSI HELYSZÍN: 8600 Siófok, Csárdaréti út 3/B
A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 249.990.601 Ft
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%) 55 %
Projekt kezdete : 2022.07.01.
Projekt tervezett befejezése 2025.04.26.PROJEKT LEÍRÁSA:

A projekt célja egy olyan mérőeszköz-döntéstámogatás-szolgáltatás rendszer kutatás-fejlesztése, ami a napi diagnosztikában segíti az orvost a COPD-s/asztmás betegek személyre szabott inhalációs eszközének a kiválasztásában és gyors, az optimálisat közelítő/annak megfelelő hatékonyságú terápia kidolgozásában.

A hatóanyag típusának kiválasztása jól definiált protokollok szerint történik, de ugyan azon hatóanyagtípushoz több egyedi tulajdonságú hatóanyag is tartozhat, amiket a gyártók különböző inhalátorokban forgalmaznak, így a különböző hatóanyag-eszköz párosok különböző gyógyszermennyiséget juttatnak a célterületre. Ezért az optimális adagoló-hatóanyag páros kiválasztása nagy kihívás, ami jelenleg empirikusan történik a korábbi alkalmazások tapasztalatai alapján, akár többszöri gyógyszermódosítás révén.

A projekt fókuszában álló OptiMed rendszer nem csupán az orvosokat fogja segíteni a mért eredményeken és tudományosan alátámasztott, a projekt során kifejlesztett depozíciós modellen alapuló terápiaválasztásban, hanem a beteg oldali támogatást is megvalósítja egy ellenőrző és tréner funkcióval bíró betegeszköz segítségével.


Összefoglalva: a fejlesztés személyre szabott megoldást nyújt a hatóanyag tüdőbe juttatásának optimalizálására, közvetlen haszonélvezői a betegek, az orvosok és a gyógyszergyártók, de közvetetten a társadalom és a gazdaság is, mivel Európában a légúti betegségekből adódik a munkaidő kiesések jelentős része.

Jövőkép

Megvalósult és folyamatban lévő projektjeink

Tradeflex Kft.

Menü