Személyes átvétel

A megvásárolt termékeket lehetősége van személyesen, cégünk telephelyén átvenni a 1163 Budapest, Ciráki u. 26-32. szám alatt. A személyes átvétel során Ön a bolti vásárláshoz hasonló vásárlói élményben részesül: lehetősége van a terméket részletesen megismerni, illetve kérdéseit is felteheti kollégáinknak, akik szívesen állnak rendelkezésére - legyen akár otthoni célú felhasználó, akár professzionális vásárló.

DPD Futárszolgálat

A Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co. KG (röviden: DPD, korábban Deutscher Paketdienst) egy németországi csomagküldő szolgálat, amelyet 1976-ban alapítottak. A DPD világszerte mintegy 500 depóval van jelen 38 országban. A szolgáltatást gyorsaság, gazdaságosság és megbízhatóság jellemzi, a feladott csomagok gyorsan és biztonságban jutnak el a címzettekhez.

MPL Futárszolgálat

Az MPL az állami tulajdonú Magyar Posta Zrt. logisztikai üzletága, mely már sokadig éve működik sikeresen az üzleti csomagok piacán. Az MPL megbízható, gazdaságos szolgáltatást nyújt, elérése az ország területén egyedülálló. Elsősorban azoknak javasoljuk, akik a csomagot nem tudják biztosan egy adott időpontban átvenni - hiszen ilyenkor az MPL szinte minden esetben biztosítani tudja a csomag átvehetőségét a helyi postahivatalokban.